Kijken: de trailer van Five Feet Apart

Een langeafstandsrelatie op anderhalve meter afstand. Dat is waar de nieuwe CBS Films’ Five Feet Apart om draait. Kijk hieronder de trailer.

Five Feet Apart gaat om twee mensen met Cystic Fibrosis, een ziekte waarbij door taai slijm afvalstoffen slechter worden afgevoerd, waardoor vitale organen als de longen, alvleesklier en lever slechter gaan werken. De erfelijke ziekte leidt tot luchtweginfecties die de longen beschadigen en stoornissen in de spijsverteringen, waardoor de levensverwachtingen van patiënten maar rond de 40 jaar ligt. Een bacterie die zeer gevaarlijk is voor Cystic Fibrosis patiënten zorgt ervoor dat de patiënten onderling geen contact met elkaar kunnen hebben, omdat dit de levensverwachting sterk kan verkorten.

En dat zorgt nou net voor drama in de aankomende Five Feet Apart, wanneer de twee patiënten verliefd op elkaar worden en een relatie gaat ondernemen waarbij ze ten alle tijden anderhalve meter (five feet) bij elkaar vandaag moeten blijven.

De trailer belooft in elk geval een hoop drama en tienerromantiek. De hoofdrollen in de film zijn voor Haley Lu Richardson en Cole Sprouse, in de rollen van patiënten Stella en Will. Er zijn ook rollen voor onder andere Moises Arias en Parminder Nagra. De film wordt eind maart in de bioscopen verwacht. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: CBS Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *