Kijken: de trailer van Happy Death Day 2

Na het succes van Happy Death Day vorig jaar zijn de maker terug met een tweede deel, het komisch genaamde vervolg Happy Death Day 2U. Bekijk hier de trailer.

Jessica Rothe kruipt opnieuw in de huid van Tree Gelbman in het tweede deel van Happy Death Day. In het succesvolle eerste deel kwam Tree in een tijdlus terecht nadat ze wordt vermoord op haar verjaardag. Om de lus te doorbreken moet ze erachter komen wie haar heeft vermoord en diegene stoppen, en tot die tijd zal ze blijven sterven.

Het nieuwe deel vindt plaats twee jaar na de gebeurtenissen van Happy Death Day en Tree heeft haar leven eindelijk op de rails. Ze komt echter opnieuw in een tijdlus terecht, alleen deze keer zijn haar vrienden er ook in betrokken. Als Tree erachter komt dat deze keer de oorspronkelijke moordenaar is vermoord, realiseert ze dat ze te maken heeft met een nieuwe en nog moordlustigere dader. Ze moet alles op alles zetten om erachter te komen wie het is, want deze keer staat niet alleen haar eigen leven op het spel.

De nieuwe trailer ziet er veelbelovend uit. Tweede delen van horrorfilms hebben de neiging om een grote teleurstelling te zijn, dus ik wil niet te vroeg juichen, maar ik kijk volgend jaar wel eindelijk eens uit naar Valentijnsdag.

Kijk hieronder de trailer en beoordeel het zelf!

Beeld: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *