Kijken: de trailer van het achtste seizoen van Game of Thrones

Het is eindelijk, eindelijk, eindelijk zover. We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar de trailer voor het achtste seizoen van Game of Thrones is eindelijk hier. Kijk de video hieronder.

Het is nog iets meer dan een maand wachten tot we eindelijk kunnen beginnen aan de laatste zes afleveringen van HBO’s legendarische serie. Fans wachten al bijna twee jaar op het slot van de populaire serie en tot nu toe was er ook nog weinig promotiemateriaal beschikbaar geweest voor het laatste seizoen, afgezien van twee minuscule clipjes en twee teaser trailers die helemaal niets vertelden over het verhaal.

Uiteraard vertelt deze trailer ook nog steeds niet veel over het verhaal, we kunnen immers ook niet teveel verwachten, maar het toont ons in elk geval weer wat echte beelden van onze favoriete personages in actie. De trailer richt zich voor een groot deel op Winterfell en de strijd die daar aankomende is. Onlangs werd duidelijk dat het slotgevecht weleens het grootste gevecht in filmgeschiedenis kon worden.

Game of Thrones keert op 14 april terug naar HBO. Kijk hieronder alvast de trailer.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *