Kijken: de trailer van het derde seizoen van One Day At A Time

Na het enorme succes van de eerste twee seizoenen van de vernieuwde One Day At A Time op Netflix, is het derde seizoen nu eindelijk in aantocht met de komst van de trailer voor het nieuwe seizoen. Na de normale familieproblemen, belooft de trailer ook een grote hoeveelheid fantastische gastoptredens. Kijk de trailer hieronder.

One Day At A Time ontstond als een sitcom in 1975 en brak in de tijd dat het op televisie te zien was een hoop stigma’s. Hetzelfde kan gezegd worden van de nieuwe variant van de serie, die vanaf 2017 op Netflix te zien is. De serie draait, net als in het origineel, om het leven van gescheiden vrouw die haar best doet om haar twee kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg zou zijn, woont ze ook bij haar Cubaanse moeder in, die het er ook niet altijd makkelijker op maakt. De serie wordt geprezen om de manier waarop het met moeilijke onderwerpen omgaat, zoals immigratie, racisme, homofobie en mentale gezondheid omgaat. Begin 2018 kondigde Netflix dan ook de komst van een derde seizoen aan.

De trailer voor het nieuwe seizoen belooft weer een hoop om naar uit te kijken, waaronder een vloedgolf aan gastoptredens. Fans kunnen uitkijken naar verschijningen van onder andere Gloria Estefan, Brooklyn Nine-Nine’s Melissa Fumero en Stephanie Beatriz, Kevin (Probably) Saves The World’s India de Beaufort en Fresh Off The Boat’s Alex Quijano. Het nieuwe seizoen zal vanaf 8 februari op Netflix te zien zijn. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *