Kijken: De trailer van het eerste seizoen van Batwoman

The CW heeft de eerste trailer van Batwoman vrijgegeven. Met de serie voegt het netwerk een vijfde onderdeel toe aan haar Arrowverse. De serie wordt in de herfst op The CW verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Ruby Rose verandert van badass in badass superheld in de eerste volledige trailer van Batwoman. De trailer is niet de eerste keer dat de fans Rose in de rol van Kate Kane kunnen zien. Het personage verscheen al eerder in de meest recentelijke Arrowverse crossover Elseworlds. Met Batwoman voegt The CW een vijfde serie aan haar Arrowverse toe. Tot nu toe bestond dit uit Arrow, The Flash, Supergirl en Legends of Tomorrow. De DC series zijn met elkaar verbonden binnen dezelfde wereld en de personages komen regelmatig naar voren in andere series. De pilotaflevering van Batwoman speelt zich echter af voor de gebeurtenissen van Elseworlds. Dat komt ook duidelijk naar voren in de trailer.

In de trailer wordt gericht op de gebeurtenissen die ertoe leidden dat Kane überhaupt de rol van burgerwacht op zich neemt. De trailer brengt goed in beeld hoe Gotham City in verval is geraakt nadat Batman drie jaar eerder verdween, iets dat ook al naar voren kwam in Elseworlds. De trailer introduceert ook andere belangrijke personages zoals Dougray Scott als Jacob Kane, Meagan Tandy als Sophie Moore, Rachel Skarsten als crimineel Alice en Camrus Johnson als Luke Fox.

Wanneer de serie precies zal verschijnen is nog niet bekend, maar wel dat het in de herfst zal beginnen met uitzenden. Het is te verwachten dat het tegelijk met de andere Arrowverse series zal beginnen, aangezien alle series samen op zullen bouwen naar de Crisis on Infinite Earths crossover. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *