Kijken: de trailer van Hobbs & Shaw

Het is einde zo ver. Na lang wachten, en lang opgehypt worden door Dwayne Johnson, kunnen we eindelijk de eerste beelden van de Fast and the Furious spinoff Hobbs & Shaw bekijken in de eerste trailer. Bekijk de video hieronder.

We moeten nog even wachten tot we kunnen genieten van de volgende, ‘officiële’ Fast and the Furious film, maar we hoeven deze wachttijd niet uit te zitten zonder een beetje bonussnelheid en bonuswoede. Het is nu aan Dwayne Johnson’s Hobbs en Jason Statham’s Shaw om samen te gaan werken. Grappig genoeg werden beide personages in het franchise geïntroduceerd als antagonisten. Johnson was hierin de eerste. In de vijfde film speelde hij voor het eerst de rol van agent Luke Hobbs, die de taak had gekregen om Vin Diesel’s Dominic Toretto te stoppen, maar uiteindelijk toch deel uit ging maken van Dom’s familie. De introductie van Statham’s Deckard Shaw was een tikkie duisterder, toen in de eindscene van de zesde film duidelijk werd dat Shaw als huurmoordenaar verantwoordelijk was voor de dood van Han Lue en in de zevende film ging jagen op Toretto en iedereen van wie hij hield. In de achtste film wist hij zich echter zijn schuld af te lossen door Toretto’s zoon te redden. In deze film bestond ook een hoop gekibbel tussen Hobbs en Shaw, wat heeft geleid tot het ontstaan van deze spinoff.

De trailer introduceert Idris Elba als een onoverwinnelijke superschurk, die wat extra muscle vraagt om te stoppen. Gelukkig komen daar Hobbs en Shaw voor in beeld. Het introduceert ook Vanessa Kirby als Shaw’s zus, een hoop actie en een hele lading aan humor. We moeten nog even wachten tot de zomer, maar na het zien van de trailer lijkt het erop dat die wachttijd zich zal afspelen op het puntje van een stoel. Bekijk zelf hieronder de beelden.

Beeld: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *