Kijken: De trailer van Homecoming: A Film By Beyonce

Na het succes van Taylor Swift’s Reputation documentaire komt Netflix met een nieuwe muziekdocumentaire. De nieuwe docu zal gaan over Beyoncé en zal op 17 april op het platform verschijnen. Kijk hieronder de trailer.

Netflix komt met een documentaire over Beyoncé, die zal gaan over Bee’s iconische Coachella optreden in 2018, waar ze de eerste gekleurde vrouw was die het hoofdoptreden van het populaire muziekfestival verzorgde. In het einde van de jaren ’90 begon Bee met een klim naar sterrendom als onderdeel van de meidengroep Destiny’s Child tot ze in 2003 aan haar solocarrière begon, met de hulp van haar producent-man Jay-Z.

Netflix komt nu met de trailer voor Homecoming: A Film By Beyoncé, slechts enkele dagen nadat het project bekent werd, toen er een hele cryptische teaser werd vrijgegeven, waar de Beyhive (Beyoncé’s fans) meteen opsprong.

Netflix heeft de volgende omschrijving vrijgegeven met de trailer: “Homecoming presents an intimate look at Beyoncé’s historic 2018 Coachella performance that paid homage to America’s historically black colleges and universities. Interspersed with candid footage and interviews detailing the preparation and powerful intent behind her vision, Homecoming traces the emotional road from creative concept to cultural movement.

De trailer begint met een voice-over door Maya Angelou, over oude beelden van Beyoncé en sluit de tweede helft af met beelden van het Coachella optreden. Er is weinig te zien van de voorbereiding in de trailer, dus er blijft nog een groot deel van de film onbekend voor ons. We hoeven in elk geval niet heel lang meer te wachten. De film is vanaf 17 april te zien op Netflix.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *