Kijken: De trailer van IT Chapter Two

Pennywise is terug in deze gruwelijke nieuwe trailer van de tweede IT film. Het is aan te raden om de video niet te kijken vlak voordat je gaat slapen. Die fout maak je maar één keer.

Are you ready to float again? Na het enorme succes van IT in 2017, komt Warner Bros nu eindelijk met de trailer van het tweede deel. IT Chapter Two speelt zich heel wat jaartjes later af, met de Losers nu allemaal volwassen. De oorspronkelijke cast van kindacteuren keert dan ook niet terug voor het vervolg, maar wordt vervangen door een groep aan volwassen tegenhangers. Bill Skarsgård keert wel terug als Pennywise, want wie zou anders die rol zo gruwelijk goed kunnen spelen?

In de nieuwe film is Pennywise terug en moeten de kinderen terugkeren naar Derry om hem te stoppen. De trailer luidt het plot meteen goed in met Beverly Marsh die, nu 27 jaar ouder, terugkeert naar haar ouderlijk huis om nog een laatste keer rond te kijken. Ze wordt binnengelaten door een oude vrouw, die niet zo vriendelijk blijkt te zijn als ze lijkt. Als blijkt dat Pennywise terug is, moeten de nu volwassenen weer in actie komen.

De trailer is gelijk bloedstollend, dus dat belooft weer een hoop goeds voor de tweede film. Naast Skarsgård bestaat de nieuwe cast onder andere uit James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa en Jay Ryan. De film verschijnt begin september in de bioscoop, dus we hoeven niet heel lang meer te wachten. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *