Kijken: de trailer van Long Shot

Seth Rogan en Charlize Theron teamen up in de trailer voor de nieuwe komedie Long Shot. Beide acteurs zijn geen vreemden voor het komediegenre en dat is sowieso al veelbelovend. Kijk hieronder de trailer.

In Long Shot speelt Charlize Theron Charlotte Fields, de U.S. Secretary of State en kandidaat voor het presidentschap. Haar leven neemt echter een onverwachte wending als ze wordt herenigd met Fred Flarsky (Seth Rogen), een werkeloze journalist van wie Charlotte vroeger de babysitter was. Ze beginnen een relatie die Charlotte’s politieke ambitie in gevaar brengen.

Lionsgate heeft nu de officiële trailer van de film bekend gemaakt. De film is geschreven door Liz Hannah en Dan Sterling en geregisseerd door Jonathan Levine, met wie Rogen al eerder heeft samengewerkt voor 50/50 en The Night Before. Naast Theron en Rogen bestaat de cast verder nog uit onder andere O’Shea Jackson Jr., June Diane Raphael, Andy Serkis, Ravi Patel en Bob Odenkirk. De film wordt begin mei in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Lionsgate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *