Kijken: De trailer van Netflix’ Chambers

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van de aankomende horrorserie Chambers, die een hoofdrol kent voor Uma Thurman. De serie zal op 26 april op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder de trailer.

Netflix heeft een hoop originele films en series in aankomst, en veel van de projecten zien er ook echt nog heel goed uit. Chambers is er daar één van. In de serie speelt Sivan Alyra Rose de rol van Sasha Yazzie, die na het overleven van een hartaanval een donorhart krijgt en vervolgens gaat proberen het mysterie rondom de dood van haar orgaandonor op te lossen. Wat is daar horror aan, zou je denken? Sasha krijgt een spirituele band met haar donor en begint karaktereigenschappen te vertonen die niet bij haarzelf horen. Uma Thurman en Tony Goldwyn spelen in de serie de rollen van Nancy en Ben Lefevre, de ouders van de donor.

De trailer begint met een voice-over montage waarin Sasha vertelt over haar hartaanval en hoe raar het is dat “someone had die in order for me to live“. Het tweede deel van de trailer richt zich op de Lefevres en hun rare aanbiddingsgewoontes, wat weer duidt op de link tussen Sasha en haar donor.

Naast Thurman, Goldwyn en Rose, kent de serie ook rollen voor onder andere Lilliya Reid, Nicholas Galitzine, Kyanna Simone Simpson en Lilli Kay. Het eerste seizoen van de serie zal op 26 april op Netflix verschijnen. Kijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *