Kijken: de trailer van Netflix’ Someone Great

Netflix heeft een trailer gedeeld voor de aankomende romantische komedie, Someone Great. De film kent een hoofdrol voor Jane The Virgin’s Gina Rodriguez. Kijk hieronder de trailer.

Netflix lijkt het zijn doel te hebben gesteld om eigenhandig het romantische komedie genre te herstellen tot voormalige glorie. De streamingsdienst had vorig jaar veel succes met films als The Kissing Booth, To All The Boys I’ve Loved Before en Set It Up. Dit jaar gaat het vrolijk verder op dezelfde koers, met vervolgen op de eerste twee en nieuwe films als Someone Great. De film draait om Jenny, een beginnende muziekjournalist uit New York, die haar droombaan aangeboden krijgt bij een groot tijdschrift in San Francisco. Haar vriend van een negenjarige relatie wil echter niet verhuizen, wat ervoor zorgt dat de relatie uitgaat en Jenny haar gebroken hart probeert te helen met één laatste vriendenweekend in de stad.

Gina Rodriguez speelt in de film de rol van Jenny. Verder kent de film hoofdrollen voor Brittany Snow en DeWanda Wise als haar vriendinnen. De trailer biedt een eerste kijkje in het verhaal en de drie vrouwen. De film zal 19 april op Netflix verschijnen. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *