Kijken: De trailer van Netflix’ The Umbrella Academy

Netflix heeft een volledige trailer voor de opkomende originele serie The Umbrella Academy bekend gemaakt. Anticipatie voor de serie begon tot in 2017 bekend werd dat Netflix het project op zich had gekomen en nu is er eindelijk een trailer beschikbaar. Kijk de video hieronder.

The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige Dark Horse stripboekenserie van Gerard Way en Gabriel Bá uit 2007. In 2017 kwam het nieuws dus naar buiten dat Netflix was begonnen met werken aan een televisieaanpassing van de stripboeken en de opnames hiervoor begonnen een jaar later. Nu is er eindelijk een volledige trailer voor de serie beschikbaar.

The Umbrella Academy speelt zich af in een alternatieve tijdlijn waarin bepaalde dingen zijn veranderd wegens veranderingen aan historische gebeurtenissen, vergelijkbaar met de serie Watchmen. Het verhaal begint met de geboorte van 43 baby’s over de hele wereld. Het meest bijzondere hierin is dat geen van de vrouwen die zijn bevallen de dag ervoor zwanger was. Zeven van de kinderen worden geadopteerd door Sir Reginald Hargreeves, die hen opvoed en traint om hun superkrachten te beheersen om later de wereld te kunnen redden. Echter zorgt zijn vroegtijdige dood ervoor dat de kinderen uit elkaar groeien. Vorige maand kwam Netflix al met een teaser trailer en nu komt daar dus een volledige trailer bovenop, die niets aan de verbeelding overlaat.

De serie kent rollen voor onder andere Ellen Page, Mary J. Blidge, Tom Hopper, Robert Sheehan, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Cameron Britton, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe en Kate Walsh. De serie verschijnt op vrijdag 15 februari op Netflix. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *