Kijken: De trailer van Once Upon A Time In Hollywood

De eerste trailer voor Quentin Tarantino’s langverwachte Once Upon A Time In Hollywood is eindelijk beschikbaar. De film brengt fans met behulp van Leonardo DiCaprio en Brad Pitt terug naar Hollywood in 1969. Bekijk hieronder de trailer.

Er werd eerst gedacht dat de film voornamelijk zou gaan draaien om de Tate moorden van Charles Mason, maar nu blijkt dat toch een achtergrondelement in de film te gaan worden. De film zal gaan draaien om ouder wordende acteur Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman Cliff Booth (Brad Pitt), die proberen om in Hollywood hun weg terug naar de top te gaan vinden. Margot Robbie zal in de film de rol van Sharon Tate gaan vertolken, maar het is tot nu toe nog onduidelijk hoe het personage precies in de film zal gaan passen.

De trailer is slechts een teaser trailer, dus hij maakt nog weinig bekend over het plot, maar geeft wel al een algemene indruk van de film en de sfeer binnen de film. Het is bijna onmogelijk voor Once Upon A Time In Hollywood om geen succes te gaan worden, gezien de enorme sterrencast die de film bezit. Naast DiCaprio, Pitt en Robbie kent de film ook rollen voor onder andere Al Pacino, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Damian Lewis en de overleden Luke Perry. De film wordt eind juli dit jaar in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Sony Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *