Kijken: De trailer van Pretty Little Liars: The Perfectionists

De Liars zijn terug! Twee ervan in elke geval. Alison en Mona keren terug in dezelfde rol, maar een nieuwe stad in de trailer van de spin-off Pretty Little Liars: The Perfectionists.

De trailer voor de langverwachte spin-off van de ABC (later Freeform) hitserie Pretty Little Liars is eindelijk hier en, zoals verwacht, kent het twee bekende gezichten. Dat is juist, The Perfectionists markeert de terugkeer van Sasha Pieterse als Alison en Janel Parrish als Mona, twee favoriete uit de zeven seizoenen lange dramaserie die van 2010 tot 2017 te zien was. Het nieuws dat de twee personages terug zouden keren werd al snel na het einde van de serie bekend gemaakt, en nu is dat dus eindelijk in beeld te bekijken.

De nieuwe serie zal gaan draaien om Beacons Heights, een zogenaamd perfect stadje, waarin drie universiteitsstudenten proberen hun schoolwerk zo goed mogelijk te doen. Nadat er een moord wordt gepleegd, blijken er een hoop geheimen en leugens te zijn in de levens van de perfectionisten. Hoe Alison en Mona precies in het verhaal betrokken zullen worden is nog niet bekend, maar net als Pretty Little Liars is de nieuwe serie gebaseerd op een boek van Sara Shepard.

Naast Pieterse en Parrish kent The Perfectionists ook rollen voor onder andere Sofia Carson, Sydney Park,Eli Brown as Dylan, Graeme Thomas King, Kelly Rutherford en Hayley Erin. De nieuwe serie zal op woensdag 22 maart op Freeform verschijnen. Wanneer het in Nederland te bekijken zal zijn is nog niet bekend, maar dit zal waarschijnlijk op Netflix worden, net als Pretty Little Liars. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Freeform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *