Kijken: De trailer van seizoen 2 van The Chilling Adventures of Sabrina

De chaos is compleet in de trailer voor het nieuwe seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina en Sabrina vindt het prima. Het nieuwe seizoen keert volgende maand terug. Kijk hieronder de nieuwe trailer.

De chaos omhelzen, dat is waar het om draait in de nieuwe trailer en dat is ook precies van Sabrina Spellman doet. Kiernan Shipka laat als Sabrina haar heksenkant toe in haar mensenleven en verkrijgt nieuwe waardering voor het duisterdere pad waar ze zich nu op begeeft. Netflix heeft vannacht de nieuwe trailer van The Chilling Adventures of Sabrina Part 2 bekend gemaakt, samen met de nieuwe poster, die met als de trailer duidelijk maakt dat Sabrina nu echt the best of both worlds probeert te bereiken.

De trailer en poster maken ook duidelijk dat het tweede deel van de serie op 5 april zal verschijnen op Netflix. De serie vertelt het verhaal van Sabrina Spellman, die in het eerste deel van de serie probeerde om haar leven zo normaal mogelijk te houden, terwijl ze in haar vrije tijd meer probeerde te leren over haar heksenkant. Nu gaan in het tweede deel al deze regels overboord, wat in elk geval voor een hoop heerlijke chaos zal zorgen. De trailer belooft in elk geval alvast een hoops goed (of slechts, het ligt eraan hoe je het bekijkt), dus de nieuwe aflevering zullen sowieso niet saai gaan worden. Net als vorig seizoen kent The Chilling Adventures of Sabrina naast een hoofdrol voor Shipka, ook rollen voor onder andere Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch en Chance Perdomo. De serie keert dus op 5 april terug. De eerste afleveringen zijn voor degenen die het nog niet hebben gezien, te kijken op Netflix. Je hebt nog twee weken om ze te kijken.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *