Kijken: De trailer van Star Wars 9: The Rise of Skywalker

We hebben er veel te lang op moeten wachten, maar het is eindelijk zo ver. De eerste trailer voor de film die het einde van het Skywalker Saga zal betekenen, Star Wars 9 is bekend. En de titel ook. De film zal The Rise of Skywalker gaan heten. Bekijk hieronder de trailer.

Het is waarschijnlijk één van de meest geheimzinnige films ooit geweest. In de lange aanloop naar de film werden de geheimen van het script kundig bewaakt en zelfs met de trailer weten we eigenlijk nog steeds best weinig, maar we weten in elk geval meer dan eerst. Er gingen al lange tijd geruchten dat tijdens Star Wars Celebration in Chicago de trailer van de eerste trailer van de film bekend zou worden en dat werd tijdens het Star Wars 9 panel werkelijkheid. Niet lang daarna volgde de trailer ook online. Ook werd de titel van de film eindelijk bekend: The Rise of Skywalker.

Natuurlijk werd er tijdens Star Wars Celebration nog meer bekend over de film, daar hebben we een compleet overzicht van gemaakt. De trailer verdient echter zijn eigen spotlicht. Natuurlijk laat de trailer nog weinig zien over het plot, maar brengt ons wel terug naar dat bekende Star Wars gevoel met de prachtige beelden en de sfeer van de trailer. De beelden richten zich voornamelijk op de bekende personages en ze lijken een spectaculaire conclusie van het lange Skywalker Saga op te gaan zetten. De film verschijnt op 20 december in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer en vergeet niet verder te lezen voor het al het nieuws van de Celebration.

Beeld: LucasFilms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *