Kijken: De trailer van Stranger Things Season 3

Het voelt alsof we een eeuwigheid hebben vastgezeten in het Upside Down, maar Stranger Things seizoen 3 is nu toch eindelijk in aantocht. Netflix heeft nu de eerste trailer bekend gemaakt. Bekijk de video hieronder.

Stranger Things is al vanaf het eerste seizoen in 2016 een enorm succes, dus fans kijken nu al meer dan een jaar reikhalzend uit naar het volgende seizoen. Niet lang geleden werd duidelijk dat we deze zomer de nieuwe afleveringen kunnen verwachten, maar over het plot was nog weinig bekend. Tot nu, want de nieuwe trailer biedt eindelijk meer duidelijkheid.

De trailer opent met een grap die wordt uitgevoerd op Dustin, maar maakt al snel duidelijk dat er echt wel iets gebeurd is in de afwezigheid van de serie. Onze lieve, schattige kinderen zijn nu eindelijk volwaardige tieners, – wat extra onderstreept wordt door de woorden ‘We’re not kids anymore‘, de ultieme catchphrase van elke tiener – wat weer een hele nieuwe ton aan problemen introduceert. De trailer maakt al een aantal dingen duidelijk over het nieuwe seizoen. Zo beginnen de eerste scheuren te ontstaan in de vriendengroep, nu de kinderen allemaal ouder worden, lijken Will en zijn moeder nog steeds erg te lijden onder de gebeurtenissen van de afgelopen seizoenen, probeert Eleven zich zo goed mogelijk aan te passen aan het leven als ‘normaal’ persoon, maar zijn er ook weer een hoop aardse en buitenaardse dreigingen in aantocht voor de vrienden.

De serie zal op 4 juli terugkeren naar Netflix. De cast bestaat uit de bekende gezichten, van onder andere Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Joe Keery, Natalia Dyer, David Harbour en Winona Ryder. De eerste twee seizoenen zijn te bekijken via Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *