Kijken: De trailer van The Curse of La Llorona

Verstop je kinderen, en verstop ook gelijk jezelf. Horror is weer op zijn best in de trailer van The Curse of La Llorona. Bekijk hieronder de video.

Het verhaal van The Curse of La Llorona is gebaseerd op een folklore verhaal van La Llorona, wat op één of andere manier een verhaal toch altijd net nog een tintje enger weet te maken. Daarnaast zijn er ook nog eens een aantal horrorgenieën aan verbonden, zoals James Wan, die weer de samenwerking aangaat met Warner Bros en New Line Cinema, na hun teamwork binnen de The Conjuring serie. Wan nam even een pauze van horror om zich samen met Warner Bros op Aquaman te richten, maar is nu weer terug met The Curse of La Llorona, naast natuurlijk de aankomende Annabelle 3 en The Conjuring 3.

Na de teaser trailer afgelopen oktober heeft Warner Bros nu een eerste volledige trailer online beschikbaar gesteld en het is niet aan te raden om deze in het donker te kijken. De film draait om een sociale werker, wiens kinderen het doel worden van La Llorona, ondanks de waarschuwingen van een huilende moeder, die weet hoe gevaarlijk de verschijning werkelijk is. De film kent rollen voor onder andere Patricia Valásquez, Linda Cardellini, Marisol Ramirez, Irene Keng, Raymond Cruz en Tony Amendola. De film wordt in april dit jaar in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *