Kijken: De trailer van The Dead Don’t Die

We kunnen geen genoeg krijgen van zombies. En als je het zombiegenre dan combineert met een fantastische cast en een grote lading humor? Bekijk hieronder de trailer en oordeel zelf.

The Dead Don’t Die is de nieuwste film van regisseur Jim Jarmusch, onder andere bekend van Dead Man en Ghost Dog: The Way of the Samurai. De regisseur staat bekend om zijn absurde gevoel van humor en dat is een perfecte kwaliteit voor een zombiekomedie. De trailer toont de film als een typische Jarmusch film, met edgy humor en excentrieke personages. Het plot laat niet veel vernieuwends zien, het lijkt gewoon een typisch zombieverhaal en doet een beetje denken aan Shaun of the Dead. Het plaatst drie agenten uit een klein dorpje tegenover een ontwikkelende zombie-apocalyps.

Eén ding dat de film wel heeft is een bekende en goed gevulde cast. De film kent rollen voor onder andere Adam Driver, Bill Murray, Tilda Swinton, Sara Driver, Steve Buscemi, Chloë Sevigny, Danny Glover, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Carol Kane, Tom Waits en Selena Gomez. De film zal half juni in de bioscoop verschijnen, waardoor The Dead Don’t Die qua bezoekers de strijd aan moet met Men In Black: International en Shaft. Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *