Kijken: de trailer van The Haunting of Sharon Tate

Saban Films heeft een eerste trailer bekend gemaakt van de aankomende film The Haunting of Sharon Tate. De film is gebaseerd op de ware gebeurtenissen van de Tate moorden en de trailer belooft in elk geval alvast een gruwelijke film. Kijk de trailer hieronder.

The Haunting of Sharon Tate is een horrorfilm gebaseerde op de gruwelijke gebeurtenissen van de Tate moorden in 1969. Sharon Tate was één van de vijf slachtoffers van een moordpartij door Charles Mason volgers. Tate was een bekend gezicht in Hollywood en getrouw met filmmaker Roman Polanski. Op de tijd van de moord was ze achtenhalve maand zwanger van hun eerste kind. De ongeboren baby overleefde de aanval ook niet, wat het totale dodental tot zes maakte. Charles Mason maakte zelf geen deel uit van de moorden, maar hij is er uiteindelijk wel voor veroordeeld, omdat ze onder zijn aanwijzing waren uitgevoerd. Polanski was ten tijden van de moorden niet in het land.

De nieuwe film zal de gruwelijke gebeurtenissen vertellen door de ogen van Tate. De rol van Sharon Tate wordt gespeeld door Hillary Duff. Naast Duff kent de film ook rollen voor onder andere Lydia Hearst, Jonathan Bennett, Ryan Cargill en Bella Popa. De film zal in april dit jaar verschijnen. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Saban Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *