Kijken: De trailer van The Secret Life of Pets 2

Na een reeks van personageteasers, komt Illumination nu eindelijk met de officiële trailer voor The Secret Life of Pets 2. De trailer toont nog steeds niet heel veel over het plot, maar wel meer over de verschillende personages. Bekijk de video hieronder.

The Secret Life of Pets was een groot succes in 2016 en toonde dat Illumination meer was dan alleen maar het huis van Despicable en de minions. De film, geregisseerd door Chris Renaud, vertelde het verhaal van Jack Russell Max, wiens kalme leven overhoop wordt gegooid wanneer zijn baasje Ellie besluit een tweede hond, Duke, erbij te adopteren. Er kwam wel kritiek dat de film eigenlijk een remake was van Toy Story, maar dan met dieren, in plaats van speelgoed, maar dat deed niet onder aan het succes van de film. De aankondiging van de tweede film was dan ook voor niemand een verrassing en nu hebben we eindelijk een volledige trailer.

De trailer werd vooraf gegaan aan een aantal teasers over de verschillende bestaande en nieuwe personages en de trailer toont vooral meer dierenfratsen, maar vertelt wel ietsje meer over het plot. Katie heeft nu namelijk een kind, dat voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal gaat. Hierdoor raakt Max in de war en wordt hij vastberaden hem te redden. Waarschijnlijk zal het plot niet veel meer worden dan dit, aangezien de eerste film ook niet bepaald een sterk plot had, maar dat had de film ook niet nodig om een succes te worden.

De film heeft terugkerende stemmen in Patton Oswalt, Kevin Hart, Lake Bell en Jenny Slate, maar ook een aantal nieuwe stemmen, waaronder Tiffany Haddish en Harrison Ford. De film verschijnt begin juni in de bioscoop. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Illumination

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *