Kijken: de trailer voor Annabelle Comes Home

Annabelle is terug en zorgt weer voor onheil. Deze keer bij de Warren’s thuis, wat de Conjuring crossover helemaal compleet maakt. Kijk hieronder de trailer.

De eerste twee Annabelle films vonden plaats voor de gebeurtenissen van The Conjuring, maar Annabelle Comes Home zal net na de eerste Conjuring film in het chronologische rijtje verschijnen. Captain Marvel’s McKenna Grace speelt de rol van Judy Warren, de dochter van, die de strijd aan zal moeten gaan met Annabelle, wanneer de demonische pop ontwaakt in de vervloekte artefactenkamer, waarin ze verblijft. Patrick Wilson en Vera Farmiga zullen terugkeren in hun rollen van Ed en Lorraine Warren, maar worden verwacht slechts ondersteunende rollen te hebben. Ze verschijnen wel regelmatig in de trailer, dus wellicht dat deze verwachting in werkelijkheid toch anders zal zijn.

De trailer toont een typische Conjuring film, maar licht ook wat nieuwe personages uit, zoals Judy’s babysitter Mary Ellen en vriendin Danielle. De trailer is in elk geval veelbelovend en het lijkt erop dat Annabelle afstevend op een derde succes. De film kent naar Grace, Wilson en Farmiga ook rollen voor onder andere Madison Iseman, Katie Sarife en Stephen Blackehart. De film zal eind juni in de bioscoop verschijnen. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Warner Bros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *