Kijken: De trailer voor Charlie Says

Naast The Haunting van Sharon Tate is er nog een film in aantocht die het horror van Charles Manson en Sharon Tate aanspreekt. Waar The Haunting zich voornamelijk richt op het verhaal van Tate, kijkt de nieuwste film, Charlie Says, naar de verhaal door de ogen van zijn volgers. Bekijk hieronder de trailer.

Hilary Duff’s The Haunting of Sharon Tate maakte met de trailer al behoorlijk naam voor zichzelf, en hoewel Charlie Says over dezelfde gebeurtenis gaat, kunnen de films makkelijk naast elkaar bestaan. The Haunting vertelt het verhaal van Sharon Tate, een actrice die in de jaren ’60 op gruwelijke wijze om het leven werd gebracht door volgers van Charles Manson in de achtste maand van haar zwangerschap. Charlie Says zal, gezien de trailer, ook om deze gebeurtenis gaan, maar het verhaal juist vertellen door de ogen van Manson’s volgers, de sekteleden die onder zijn controle werden gehouden.

De trailer van Charlie Says richt zich voornamelijk op de manier waarop Manson zijn volgers, vooral zijn vrouwelijke volgers, mishandelde, manipuleerde en hersenspoelde, om hen uiteindelijk gruwelijke daden te laten verrichten. Matt Smith zal in deze film ver van zijn vriendelijke rollen uit Doctor Who en The Crown afwijken als hij in de huid kruipt van het monster dat Manson was. Naast Smith kent Charlie Says ook rollen voor onder andere Hannah Murray, Suki Waterhouse, Chace Crawford, Sosie Bacon, Grace van Dien en Annabeth Gish. De film verscheen in 2018 al op het Venice Film Festival, maar wordt in mei 2019 in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: IFC Films

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *