Kijken: De trailer voor Dead To Me

Netflix heeft de trailer voor het eerste seizoen van Dead To Me vrijgegeven. De serie is gecreëerd door komediante Liz Feldman en kent hoofdrollen voor Christina Applegate en Linda Cardellini. Kijk hieronder de trailer.

Dead To Me is een komedieserie met een duister tintje en vertelt het verhaal van Jen (Christina Applegate) in de rol van rouwende weduwe, die probeert een manier te vinden om door te gaan met haar leven, maar ook veel moeite heeft om een verbinding te voelen met de bestaande mensen in haar leven. Via een rouwgroep komt ze Judy (Linda Cardellini) tegen, met wie Jen, ondanks hun hele andere persoonlijkheden, via hun rouw wel een band mee weet te vormen. Tenminste, tot een shockende onthulling uit Judy’s verleden hun vriendschap geheel veranderd.
De trailer toont het plot heel duidelijk, beginnend met Jen’s proberen om met anderen een band te voelen, tot haar ontmoeting met Judy, hun ontluikende vriendschap, tot het moment dat de politie opduikt.

Naast Applegate en Cardellini kent de serie ook rollen voor onder andere James Marsden, Ed Asner en Max Jenkins. De serie verschijnt op 3 mei op Netflix. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *