Kijken: De trailer voor Downton Abbey

We hebben er een aardig tijdje op moeten wachten, maar de eerste volledige trailer van de Downton Abbey film is eindelijk te bekijken. In de trailer bereidt de bekende familie zich voor op een koninklijk bezoek. Bekijk de video hieronder.

Ze hadden niet veel langer moeten wachten, want de film verschijnt al in september in de bioscoop. Enkele maanden geleden werd er wel een teaser trailer bekend gemaakt en werd duidelijk waar de film zich over zou gaan, maar daarna bleef het lange tijd opvallend stil rondom de vervolgfilm op de populaire BBC serie. Maar de stilte is doorbroken en het wachten is over, want de volledige trailer is eindelijk bekend. Ook is de filmposter bekend gemaakt.

De film zal gaan draaien om een koninklijk bezoek aan Downton Abbey, wat natuurlijk voor een hoop oproer zorgt. De trailer begint met wat korte updates over de familie Crawley, voordat het nieuws wordt gedeeld dat de koninklijke familie zich heeft uitgenodigd voor een bezoek aan het landhuis, wat natuurlijk vraagt om een hoop formele vieringen. Om totale chaos te voorkomen, wordt Mr. Carson teruggehaald naar het landgoed om de familie die hij zoveel jaar heeft gediend heelhuids door het bezoek te loodsen.

De film brengt een hoop bekende gezichten terug. Voor de film zullen onder andere Maggie Smith, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Jim Carter en Brendan Coyle weer te zien zijn. De film verschijnt in september dit jaar al in de bioscoop. Lang hoeven we dus niet meer te wachten. Bekijk de video en de poster hieronder.

Beeld: Focus Features

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *