Kijken: De trailer voor Frozen 2

Dit is het moment waarop je innerlijke fangirl of -boy mag gaan gillen. Maar niet te hard, de trailer toont namelijk nog niet veel over het plot van het vervolg op de zeer populaire Disney film. Maar we hebben eindelijk een nieuwe blik op Elsa en Anna! Oké, ga maar gillen.

Disney had goud in handen met 2013’s Frozen, dat werd al heel snel duidelijk. De film bracht ons Elsa, Anna, Olaf en eindeloze, eindeloze herhalingen van twee verschillende versies van Let It Go. Dat laatste werd op gegeven moment een beetje irritant, maar de film op zich blijft natuurlijk geweldig. Het verhaal was gebaseerd op Hans Christian Anderson’s verhaal, The Snow Queen. De film draaide om zussen Elsa en Anna die uit elkaar groeiden door de magische krachten van Elsa, maar na de dood van hun ouders weer een moeilijke weg tot elkaar vinden nadat Elsa per ongeluk hun hele land bevriest. En al dat maakt niet uit, want ze maakt ook een pratende sneeuwman en dat maakt het allemaal de moeite waard. Dat laatste zou Disney waarschijnlijk niet als plottekst geven, dat is mijn eigen interpretatie.

De nieuwe teaser trailer van Frozen 2 toont nog niet veel over het plot, maar belooft in elk geval wel de terugkeer van Idina Menzel in de stem van Elsa, Kristen Bell in de stem van Anna, Josh Gad in de stem van Olaf en Jonathan Groff in de stem van Kristoff. Het lijkt er in elk geval op dat de vier, samen met Kristoff’s rendier Sven, op een avontuur zullen gaan. En deze belofte wordt vergezeld met een vernieuwing van Frozen’s bekende intromuziek. (Nee, niet Let It Go.) Frozen 2 wordt eind november dit jaar in de bioscoop verwacht. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *