Kijken: De trailer voor Netflix’ The Society

Waarom moeten kinderen de leiding niet hebben? Nou, hierom dus. Netflix’ The Society schildert een duister plaatje van wat er zou gebeuren in de wereld als kinderen het voor het zeggen hadden. Bekijk hieronder de trailer.

Het lijkt leuk voor even, maar de trailer van Netflix’ The Society bewijst dat de wereld niet beter af zou zijn als kinderen alleen de leiding hadden. Netflix’ nieuwe serie volgt een groep tieners die zichzelf ineens terugvinden in een wereld waarin hun ouders nergens te bekennen zijn. Sterker nog, geen enkele volwassene is er te vinden. Op een typische Lord of the Flies manier moeten de kinderen daarom een manier zien te vinden om een nieuwe wereldorde vast te stellen, maar dat gaat niet bepaald vlekkeloos.

Het eerste seizoen van The Society zal tien afleveringen bevatten. De serie kent rollen voor onder andere Gideon Adlon, Domenic Arduino, Sean Berdy, Natasha Liu Bordizzo, Jacques Colimon en Grace Victoria Cox. The Society verschijnt op 10 mei op Netflix. Bekijk hieronder de teaser trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *