Kijken: De trailer voor Pet Sematary

Gebaseerd op het horrorboek van Pet Sematary, brengt Paramount Pictures nu de trailer van de film die weer voor genoeg nachtmerries zal gaan zorgen. Kijk snel de trailer van Pet Sematary hieronder.

Pet Sematary is een verfilming van het boek van Stephen King uit 1983, en veel fans zullen instemmen dat het één van zijn beste boeken is, wat een hoop goeds belooft voor de film. Sommige van de beste horrorverhalen zijn afkomstig van King, denk bijvoorbeeld aan It en Carrie, en Pet Sematary hoort daar zeker bij. De film werd eerder verfilmd in 1989, maar Paramount vond het samen met regisseurs Kevin Kölsch and Dennis Widmyer na dertig jaar tijd voor een nieuwe variant.

Pet Sematary vertelt het verhaal van Louis Creed, die met zijn familie van de grote stad naar het platteland verhuisd. Als hij net is ingetrokken, ontvangt hij van zijn buurman een waarschuwing over de dierenbegraafplaats vlakbij. Daar heerst namelijk een gruwelijk kwaad. Elk dier dat daar wordt begraven, komt terug. Maar niet zoals ze waren. Nooit zoals ze waren. Wanneer Creed’s dochter overlijdt in een auto-ongeluk laat hij zich door zijn verdriet overhalen om zijn dochter in de begraafplaats te begraven in de hoop dat ze terugkeert.

De film kent rollen voor onder andere John Lithgow, Jason Clarke en Amy Seimetz. De film zal vanaf april in de bioscoop te zien zijn. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Paramount Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *