Kijken: de trailer voor Playmobil: The Movie

Na het succes van de Lego films gaat Playmobil ook een poging wagen om filmsucces te bereiken met hun speelgoedlijn. In de eerste trailer combineren ze de echte wereld met een speelgoedwonderland.

De Lego films waren tot nu toe een groot succes, zeker onder de kinderen, dus nu gaat Playmobil het ook proberen met hun eigen film. En de eerste trailer ziet er best veelbelovend uit. Het combineert de speelgoedwereld met de echte wereld als Marla (Anya Taylor-Joy) haar broer Charlie (Daniel Bateman) achterna gaat nadat hij in de animatiewereld van Playmobil is verdwenen en op een missie moet gaan om hem terug te halen. Hierin krijgt ze hulp van allerlei bekende Playmobil figuren.

Taylor-Joy en Bateman worden bijgestaan aan een verzameling grote namen, waaronder Jim Gaffigan, Daniel Radcliff, Kenan Thompson, Adam Lambert en Meghan Trainor. Lambert en Trainor zullen ook werken aan de soundtrack. De film wordt in de zomer van 2019 verwacht. En ik moet zeggen, de trailer lijkt ook echt wel grappig. Neem hieronder zelf een kijkje.

Beeld: Lionsgate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *