Kijken: De trailer voor Rocketman

Na Bohemian Rhapsody kunnen we ons nu opmaken voor de volgende biografische muziekfilm onder leiding van Dexter Fletcher. Bekijk hieronder de trailer voor Rocketman!

Rocketman draait natuurlijk om de legende die Elton John heet. De film wordt geregisseerd door Dexter Fletcher, die vorig jaar al naam voor zichzelf maakte met Bohemian Rhapsody. Fletcher nam daarbij halverwege het project de regie over van Bryan Singer, nadat deze was ontslagen en verstrikt raakte in beschuldigen van seksueel misbruik. Fletcher leverde echter een prima eindproduct af, dat nog steeds awards aan het binnenslepen is. De juiste man voor de job dus.

Rocketman was al enkele jaren in ontwikkeling voor het vorig jaar eindelijk groen licht kreeg. Oorspronkelijk was Tom Hardy gecast in de rol van Elton John, maar dat was in 2013 en vervolgens viel het project uit elkaar. In 2017 schoot het echter weer vooruit met de casting van Taron Egerton, die onder andere bekend is van Kingsman. Paramount heeft nu de eerste officiële trailer van het project vrijgegeven, dus het is nu aftellen tot we de film eindelijk in geheel kunnen gaan bewonderen.

Rocketman vertelt het verhaal van Elton John’s dagen voordat hij bekend werd tot het moment dat hij een wereldster werd, een lekker compleet plaatje dus. Naast Egerton kent de film ook rollen voor onder andere Jamie Bell, Bryce Dallas Howard en Richard Madden. Het lijkt er ook op dat Egerton zelf zal gaan zingen, en niet de liedjes van Elton John over te gaan nemen. De film zal vanaf mei in de bioscoop te zien zijn, maar kijk hieronder alvast de trailer.

Beeld: Paramount

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *