Kijken: De trailer voor seizoen 2 van Big Little Lies

Het verhaal van Big Little Lies gaat eindelijk verder met de trailer voor het tweede seizoen. De nieuwe trailer introduceert ook Meryl Streep’s personage in de serie. Bekijk de video hieronder.

Big Little Lies had eigenlijk een miniserie moeten worden op HBO, maar door het enorme succes van de serie werd deze toch vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie had al een geweldige sterrencast in het eerste seizoen, met namen als Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Zoe Kravitz en Shailene Woodley, maar ze brengen nu echt alles uit de cast door wereldster Meryl Streep bij de rest te voegen. Het tweede seizoen van de serie bestaat uit zeven nieuwe afleveringen en zal over een maand al terugkeren naar HBO.

Big Little Lies draait om een groep vrouwen die hun leven bij elkaar proberen te houden in de rijkeluisstad Monterey, waar de vrouwen elkaar vaker in de haren vliegen dan hun schoolgaande kinderen. In het eerste seizoen draaide het plot om een mysterieuze moord waarin de groep vrouwen centraal stond.

Het nieuwe seizoen pikt het verhaal in de trailer ongeveer op vanaf de finale van het eerste seizoen, waarin de vrouwen nu proberen te leren leven met het geheim dat ze nu moeten dragen. Wat niet helpt is dat er nu een schoonmoeder naar het stadje komt om de waarheid boven tafel te krijgen. Het tweede seizoen is vanaf 9 juni te zien op HBO. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *