Kijken: De trailer voor Spider-Man: Far From Home

Na Endgame zijn de Marvel fans alweer helemaal klaar – soort van – voor het volgende avontuur. Deze keer is de beurt weer aan Spider-Man, die terugkeert in de nieuwe Far From Home. En we hebben ook eindelijk een nieuwe trailer – met het volledige verhaal na de gebeurtenissen van Endgame. Bekijk de video hieronder.

[ARTIKEL EN TRAILER BEVATTEN SPOILERS VOOR AVENGERS: ENDGAME]

Tom Holland keert terug in de rol van Peter Parker voor de tweede Spider-Man film Far From Home, het vervolg op Homecoming uit 2017. Eerder werd al officieel bevestigd dat Far From Home zich af zou spelen na de gebeurtenissen van Endgame en de nieuwe trailer verwijst ook naar de gebeurtenissen van de laatste Avengers film en de impact van deze gebeurtenissen op Peter Parker, en dan met name de dood van mentor Tony Stark. De trailer zelf komt daarom ook met een spoiler-waarschuwing, ironisch genoeg gegeven door Tom Holland zelf – de spoiler-koning van het MCU.

In de nieuwe Spider-Man film wil Peter Parker een pauze van zijn superheldactiviteiten tijdens een schoolvakantie naar Europa. Het universum en Nick Fury hebben echter andere plannen en Parker eindigt verzeild in een strijd tussen Mysterio en nog gevaarlijkere vijanden.
De trailer toont dat Parker niet alleen lijdt onder het verlies van Stark, maar ook onder de druk dat hij er wellicht een schepje bovenop zal moeten doen en zijn heldenrol over zal moeten nemen, ondanks dat hij nu van zo dichtbij de mogelijke gevolgen mee heeft gemaakt. De fallout van Endgame lijkt in de trailer nog grotere gevolgen te gaan hebben, wanneer Mysterio uitlegt uit een alternatieve dimensie te komen, wat kan betekenen dat de stenen een bres hebben geslagen in de realiteit. Dit kan natuurlijk ook allemaal een list zijn van Mysterio, dus dat is nog even afwachten tot we de film hebben gezien.
Ik blijf er trouwens wel bij dat Peter Parker geluk heeft dat al zijn vrienden gesnapt waren door Thanos, want anders zou zijn schoolreisje wel erg saai zijn geweest.

Naast Tom Holland, Samuel L. Jackson en Jake Gyllenhaal kent de film ook rollen voor onder andere Cobie Smulders, Zendaya, Jacob Balaton, Marisa Tomei en Jon Favreau. De film verschijnt op 2 juli in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *