Kijken: de trailer voor Spider-Man: Far From Home

We hebben er lang op moeten wachten, maar de trailer van de tweede Spider-Man film met Tom Holland in de hoofdrol is er eindelijk. Snel kijken!

Spider-Man: Far From Home vindt plaats na de gebeurtenissen van Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, wat het bestaan van de film sowieso zo al bijzonder gemaakt, aangezien we Peter Parker in Infinity War letterlijk in het stof hebben zien happen. Het feit dat de film bestaat verhult dus eigenlijk dat dat in Endgame de gebeurtenissen van Infinity War ongedaan zullen worden gemaakt, omdat de film anders nooit plaats had kunnen vinden, maar de trailer verhult in elk geval verder niets of hoe of wat, zoals ook wel verwacht was.

In plaats daarvan draait de trailer om Peter die in New York naam voor zichzelf begint te maken als Spider-Man. Hij lijkt ook de negatieve kant te gaan voelen, want besluit zijn pak thuis te laten wanneer hij met zijn klas naar Europa gaat, omdat ‘hij gewoon met zijn vrienden deze reis wil maken’. Maar dat zou natuurlijk geen spannende film maken, dus duikt Nick Fury op om het verhaal te starten. Er vinden aanvallen plaats door heel Europa en het is aan Spider-Man om te helpen, want ook zijn vrienden zijn in gevaar. Het lijkt alleen niet echt Peter’s gevecht te zijn, want al snel komt Mysterio (Jake Gyllenhaal) opdagen om de strijd met de bedreiging aan te gaan. Een propvolle film dus.

En naast alle spanning is er ook nog tijd voor liefde. Peter gaat zelf achter MJ (Zendaya) aan, terwijl Happy zijn zinnen lijkt te hebben gezet op Peter’s tante May.

Naast Holland, Gyllenhaal en Zendaya bestaat de cast uit Samuel L. Jackson, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Micheal Keaton en Jon Favreau. Spider-Man: Far From Home wordt op 5 juli in de bioscopen verwacht. Tot die tijd kunnen we genieten van de trailer. Kijk hem hieronder.

De trailer werd eigenlijk vorige maand al verwacht en heeft de fans dus lang in spanning laten zitten. Al eerder deze week ontstonden weer nieuwe geruchten dat de trailer dan op 15 januari eindelijk uit zou komen en dat werd bevestigd door Tom Holland op Twitter die vertelde de mensen bij Sony gevraagd te hebben of ze eindelijk de trailer vrij konden geven en vervolgens vertelde dat dat de volgende dag op Instagram Live zou gaan gebeuren. En dat is dus gebeurd.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *