Kijken: De trailer voor The Last Summer

Netflix’ nieuwste Young Adult romcom heeft een hoop bekende gezichten binnen het genre, waaronder K.J. Apa en Halston Sage, en is weer een nieuwe toevoeging aan Netflix’ groeiende hoeveelheid aan eigen materiaal, ook binnen dit genre na het succes van onder andere To All The Boys en The Kissing Booth. Bekijk hieronder de trailer.

Netflix krijgt meer en meer eigen materiaal en daar draagt de nieuwe romcom The Last Summer ook aan bij. De film past goed in het genre van onder andere de populaire To All The Boys I’ve Loved Before, van vorig jaar. De film richt zich op een groep net afgestudeerde scholieren, die zich navigeren door hun laatste zomer voordat ze vertrekken naar de universiteit. De jongeren moeten zien om te gaan met het komen en gaan van liefde en de reis naar volwassen worden, voordat dit ook echt van hen verwacht wordt.

De serie kent een hoop bekende gezichten in de wereld van de young adults. Naast Riverdale’s K.J. Apa en The Orville’s Halston Sage kent de film ook rollen voor onder andere Maia Mitchell (The Fosters), Tyler Posey (Teen Wolf), Jacob Latimore (The Maze Runner) en Gage Golightly (Teen Wolf). De film zal op 3 mei op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *