Kijken: De trailer voor Toy Story 4

Alle kinderen en jongvolwassenen opgelet: de trailer voor Toy Story 4 is bekend. En het lijkt een emotioneel laatste avontuur te beloven voor onze Pixarhelden. Bekijk hieronder de video.

Het is inmiddels negen jaar geleden sinds het laatste avontuur, maar de liefde voor ons favoriete speelgoed is nog niet afgenomen. Gelukkig is het dan nu bijna tijd voor een nieuw verhaal, al lijkt het er wel op dat het nu echt de laatste keer zal worden. We hebben nog drie maanden te gaan voordat we weer als kinderen terug kunnen rennen naar de bioscoop, dus het is dan ook wel hoog tijd voor een volledige trailer.

De trailer introduceert een nieuw personage met Forky, een stuk speelgoed gemaakt door Bonnie, dat al snel heel belangrijk wordt voor het kind. Helaas gelooft Forky dat hij in het vuilnis behoort, wat leidt tot een ontsnapping uit een caravan, waarin Woody wordt meegesleept. Wetend hoe belangrijk Forky voor Bonnie is, probeert Woody er alles aan te doen om terug te komen naar de familie, maar komt onderweg Bo Peep weer tegen, die hem een heel ander leven toont. De trailer lijkt toe te werken naar een emotioneel einde, dus het is van belang om zakdoekjes mee te nemen.

De film kent de bekende stemmen van onder andere Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Don Rickles en Blake Clarke, maar ook nieuwe stemmen van onder andere Tony Hale en Keanu Reeves. De film verschijnt eind juni in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Beeld: Pixar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *