Kijken: De trailer voor X-Men: Dark Phoenix

De nieuwe trailer voor X-Men: Dark Phoenix is gearriveerd en het komt gelijk met een enorme spoiler voor de film, namelijk de dood van een belangrijk personage. Kijk snel de trailer hieronder.

Dark Phoenix is het vervolg op X-Men: Apocalypse uit 2016. De film is gebaseerd op Chris Claremont stripboekenreeks, genaamd The Dark Phoenix Saga. Deze content is al een keer eerder gebruikt, namelijk in 2006’s The Last Stand, waarin de plotlijn slechts een subplot werd en niet meer dan deel van een groter geheel. Dark Phoenix biedt de kans om dit nog eens over te doen, en het deze keer goed te doen. En het filmmateriaal is in elk geval alvast veelbelovend.

De film pikt het verhaal op in 1992, bijna tien jaar na de gebeurtenissen van X-Men: Apocalypse. Als een missie een verkeerde wending neemt en Jean Grey wordt geraakt door een zonnevlam, ontwikkelt ze ongelooflijke krachten die haar overnemen en haar in de Dark Phoenix doen veranderen. Het team staat nu voor de onmogelijke keuze tussen een teamlid en het leven van misschien wel elk mens op aarde. De nieuwe trailer heeft in elk geval alvast een enorme spoiler voor het plot, één belangrijk personage wordt namelijk gedood door Jean. En voor de mensen die de trailer kijken en hopen dat het misschien gezichtsbedrog is, heb ik slecht nieuws. Regisseur Simon Kinberg heeft namelijk in een interview Entertainment Weekly al laten weten dat het echt waar is. Hij legt uit: “Well, the thought process behind that was to primarily show that this is a movie that is unlike other X-Men movies. It’s a movie where shocking things happen, where intense, dramatic things happen. People don’t just fall off buildings and dust themselves off and walk away. There’s a reality to this movie and a consequence to this movie. Even more than that, it was to show that Jean/Dark Phoenix is genuinely a threat to everyone, including the X-Men.” Ik ga de spoiler hier in elk geval niet verklappen, dus als je het wil weten, zul je de trailer moeten bekijken.

Dark Phoenix laat de persen in elk geval al op volle toeren draaien. De film kent rollen voor natuurlijk Sophie Turner als Jean Grey, maar ook onder andere James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Jessica Chaistain, Alexandra Shipp, Nicholas Hoult en Evan Peters. De film verschijnt in juni in de bioscoop. Kijk hieronder alvast de trailer.

Beeld: Fox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *