Kijken: De trailers van The CW’s Nancy Drew en Katy Keene

The CW komt met de eerste trailers van haar nieuwste series: Nancy Drew en Katy Keene. Van Katy Keene is alleen nog maar een teaser trailer vrijgegeven, maar van Nancy Drew al een volledige. Eerder werd ook al een trailer van Batwoman bekend. De drie series zullen aankomend najaar het netwerk’s nieuwste vlaggenschepen worden.

The CW is momenteel waarschijnlijk het beste bekend voor haar Arrowverse series, maar de serie is inmiddels het huis (geweest) van een groot aantal succesvolle series. Naast het Arrowverse is het netwerk ook verantwoordelijk voor series als Riverdale, The 100 en Legacies. Dit jaar komen een aantal grote namen, Jane The Virgin, iZombie en Crazy Ex-Girlfriend, ten einde, dus er is ruimte voor vers bloed. Met Nancy Drew en Katy Keene hoopt The CW nu opnieuw succes te gaan boeken. En nu hebben we dus eindelijk de eerste beelden.

Katy Keene is een spin-off van de hitserie Riverdale. Het richt zich op titelpersonage en modeontwerper in de maak Katy Keene (Lucy Hale) en drie andere personages: drag queen Jorge Lopez, influencer Pepper Smith en zangeres Josie McCoy. Die laatste is direct uit Riverdale getrokken met actrice en al, dus dat is in elk geval één bekend gezicht voor de Riverdale fans. De serie volgt de vier terwijl ze proberen hun dromen werkelijkheid te maken in New York. Naast Hale kent de serie ook hoofdrollen voor Johnny Beauchamp, Julia Chan en natuurlijk Riverdale’s Ashleigh Murray. Bekijk hieronder de teaser.

Grappig genoeg is de trailer van Nancy Drew degene die de meeste Riverdale vibes geeft en niet Katy Keene. De trailer draait om tiener Nancy die een moord op probeert te lossen die wel of geen bovennatuurlijke elementen bevat. In de serie staat Drew op het punt naar de universiteit te vertrekken, wanneer een familietragedie roet in het eten gooit en Drew, voor ze het weet, verstrikt raakt in een moordonderzoek. De serie kent een hoofdrol voor Kennedy McMann. Bekijk hieronder de eerste volledige trailer.

Beeld: The CW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *