Kijken: eerste teaser trailer van Game of Thrones seizoen 8

Nog een paar maanden wachten voordat we eindelijk het laatste seizoen van Game of Thrones kunnen zien, maar HBO heeft vandaag in elk geval een kleine sneak peek gegeven in de vorm van een korte teaser trailer.

De trailer laat eigenlijk niets zien over het plot dat we niet al weten, maar het brengt een zekere weemoed met zich mee. In de trailer is een ware oorlog van ijs en vuur te zien, als ijs aan de ene kant en vuur aan de andere kant een weg naar elkaar toevinden over een landkaart van Westeros. Beide krachten verslinden alles wat ze op hun pad tegenkomen tot ze uiteindelijk elkaar tegenkomen in het midden, wat tot verwoesting leidt. Als dit enigzins een voorbode is van wat we kunnen verwachten van het aankomende seizoen, kunnen we onze borst maar alvast nat gaan maken.

In het achtste en laatste seizoen van de HBO serie wordt uiteindelijk de allesbepalende strijd geleverd waarin niet alleen duidelijk wordt wie er dan toch uiteindelijk op de Iron Throne terecht komt, maar ook of de invasie van de White Walkers te verslaan is. In April volgend jaar zal de serie weer te zien zijn. Kijk hieronder alvast de teaser trailer.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *