Kijken: trailer van de laatste afleveringen van The Unbreakable Kimmy Schmidt

Netflix’s populaire The Unbreakable Kimmy Schmidt komt binnenkort tot een einde, maar niet voordat we nog een aantal fantastische laatste afleveringen krijgen. Netflix heeft de trailer nu online staan. Kijk de video hieronder.

The Unbreakable Kimmy Schmidt debuteerde in 2015 op Netflix en werd al snel één van de populairste originele Netflix series. Nu is het einde voor Kimmy in zicht, maar niet voordat we in stijl afscheid mogen nemen van het rolmodel in positief denken. Vorig jaar werd bekend dat het vierde seizoen van de komedieserie de laatste zou zijn en de aankomende zes afleveringen zullen dus de conclusie van de serie vormen.

The Unbreakable Kimmy Schmidt vertelt het verhaal (je raadt het niet) Kimmy Schmidt, die na jaren in een bunker te zijn opgesloten door een doorgedraaide sekteleider die ervan overtuigd was dat de wereld zou vergaan, terecht komt in New York City en moet proberen het beste van de situatie te maken, terwijl ze probeert zichzelf terug te vinden. De serie kent hoofdrollen voor Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess en Carole Kane en werd ontwikkeld door Tina Fey en Robert Carlock.

De serie lijkt af te steven op een hartverwarmend en groot einde met de trailer’s aankondiging: “Every miracle. Every song. Every discovery. Has led to this.” De laatste afleveringen zijn vanaf 29 januari te zien op Netflix. Kijk hieronder de trailer.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *