Kijken: Trailer voor Marvel’s Runaways seizoen 2

Marvel’s Runaways is terug met sterkere krachten, diepere verbonden en meer strijdlust dan ooit. De nieuwe, spectaculaire trailer laat zien van onze favoriete weglopers te wachten staat in de opkomende tweede seizoen. Neem een kijkje!

Marvel’s nieuwe serie Runaways, voornamelijk beschikbaar via de Amerikaanse streamingsite Hulu, was vorig jaar een groot succes, waardoor Hulu al een tweede seizoen had besteld voordat het eerste seizoen volledig was uitgezonden. De trailer voor het nieuwe seizoen belooft in elk geval alvast een hoop goeds.
Runaways vertelt het verhaal van zes tieners die nauwelijks met elkaar overweg kunnen, maar ondanks hun verschillende achtergronden hun krachten moeten bundelen tegen een gezamenlijke vijand: hun ouders, die onderdeel zijn van de criminele organisatie Pride. Nu in het nieuwe seizoen zijn de tieners op de vlucht voor hun ouders en moeten ze leren om voor zichzelf en elkaar te zorgen, terwijl ze tegelijkertijd een manier moeten vinden om Pride tegen te houden, terwijl één van hen misschien zelfs met de vijand hult.
Klinkt niet slecht, hè? Neem zelf even een kijkje naar de trailer.

Beeld: Hulu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *