Killing Eve vernieuwd voor derde seizoen

Killing Eve houdt de trend van een vroege vernieuwing erin. BBC America heeft de serie vernieuwd voor een derde seizoen. Mét een nieuwe seriemaker.

Killing Eve is nog maar net terug met het tweede seizoen, maar BBC Amerika heeft de serie nu al vernieuwd voor een derde seizoen. Dit is bekend gemaakt door Deadline. Het is niet de eerste keer dat BBC America de serie vroegtijdig vernieuwd, het tweede seizoen van Killing Eve was al in de maak voordat het eerste seizoen überhaupt was verschenen. Het is op zijn minst natuurlijk een blijk van vertrouwen in het materiaal dat de fans wordt voorgeschoteld.

Er is overigens nog een trend die door de serie wordt doorgezet. Net als dat de seriemaker van het eerste seizoen, Phoebe Waller-Bridge, voor het tweede seizoen werd vervangen door Emerald Fennell, krijgt de serie voor het derde seizoen ook weer een nieuwe seriemaker. Fear The Walking Dead’s Suzanne Heathcote neemt het stokje over van Fennell.

We love having this show and the brilliant Sandra Oh, Jodie Comer and Fiona Shaw on our networks,” vertelde Sarah Barnett, de baas van AMC Networks. “Phoebe Waller-Bridge and Emerald Fennell have delivered two addictively entertaining seasons. As we did last year, we’re renewing Killing Eve right out of the gate, now with Suzanne Heathcote as lead writer, as a sign of confidence, we adore this show as much as our fans do. Killing Eve doesn’t do anything in a templated way, we love giving opportunity to three genius women to make their mark.

Het is nog niet bekend wanneer het volgende seizoen opgenomen zal worden. Killing Eve is nu elke week te zien bij BBC America. Naar verwachting zal de serie later, net als bij het eerste seizoen, uitgezonden worden op NPO3.

Beeld: BBC America

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *