Kit Harrington verklapt GOT einde (aan zijn vrouw)

Jon Snow weet toch wel iets. Hij weet namelijk het einde van de serie. En hoewel hij dat niet met ons wil delen, heeft hij het wel verklapt aan zijn vrouw en ex-collega Rose Leslie.

Kit Harington en Rose Leslie leerden elkaar kennen op de set van Game of Thrones, toen zij zich in het tweede seizoen bij de cast van de serie voegde in de rol van de Wildling Ygritte. Met Harington’s personage Jon Snow kende Ygritte een turbulente, maar helaas korte romantische periode, dat na verraad aan Snow’s kant snel ten einde kwam. De twee herenigde nog kort in de laatste aflevering van het vierde seizoen, maar die aflevering kende ook het einde van hun relatie op een manier waarop Game of Thrones dat zo goed kan.

Hoewel de relatie tussen Jon en Ygritte kortstondig was, kan dat dus niet gezegd worden van Harington en Leslie. De twee begonnen in 2012 een relatie en trouwden uiteindelijk vorig jaar, in juni 2018. Dus aangezien Harington de opnames van Game of Thrones inmiddels heeft afgerond en dus het einde van de serie weet, en getrouwde stellen alles delen, wilde Leslie wel weten hoe Game of Thrones zou eindigen. Maar blijkbaar was die informatie toch niet zo’n succes. Gedurende een recentelijk interview op KISS FM Radio, vertelde Harington hoe hij het einde aan zijn vrouw had verklapt en zei vervolgens drie dagen niet tegen hem wilde praten: “I told my wife last year how it ended, and she wouldn’t talk to me for about three days. And she’d asked!

Dat betekent vast weinig goeds voor alle Game of Thrones fans, en dan in elk geval de mensen aan Jon’s kant, denk ik zo. Maar goed, wellicht is Rose Leslie een enorme White Walker of Lannister fan en dan komt het allemaal nog goed. Verder wilde Harington weinig loslaten over het einde in het interview, behalve dat het ‘groundbreaking’ wordt. Waarschijnlijk zullen we tegen het einde allemaal bij Rose Leslie in een hoekje zitten huilen en wensen dat we nog steeds nothing wisten.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *