Kit Harrington wil nooit meer terugkeren als Jon Snow

Waar wij geen genoeg kunnen krijgen van Game of Thrones and Jon Snow, heeft acteur Kit Harrington het inmiddels wel gezien. In een interview met BBC was hij hier heel duidelijk over.

Toen Kit Harrington tijdens de promotie van zijn toneelstuk ‘True West’ werd gevraagd of hij plannen had om ooit terug te keren in de rol van Jon Snow wist hij een heel duidelijk antwoord te geven: Nee! Harrington was begin dit jaar klaar met zijn opnames voor de hitserie Game of Thrones, maar er zijn wellicht altijd mogelijkheden om terug te keren in een toekomstige spin-off, het zei als een voorouder in de opkomende spin-off, of anders in wellicht iets anders dat de bedenkers de wereld in kunnen brengen. Maar als Jon Snow ooit al terugkeert, zal dat niet met het gezicht van Harrington zijn.

Would I want to go back and do more? Not on your life,” zegt Harington tegen BBC. “If, like me, you go all the way back to the pilot of ‘Game of Thrones’, that’s almost 10 years of your life. That’s really unusual in an actor’s career. It was a huge, emotional upheaval leaving that family.

Jon Snow zelf had sowieso al niet terug kunnen keren in de toekomstige spin-off op HBO, omdat het verhaal van die serie zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van Game of Thrones afspelen. Maar een cameo zit er dus sowieso niet in. Dan moeten we het laatste seizoen maar extra waarderen.

Beeld: HBO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *