Komt er een derde Mamma Mia film? Wel als het aan de cast ligt.

Here We Go Again… Het zou zomaar kunnen dat we een derde Mamma Mia film krijgen. Een groot deel van de cast is er in elk geval al helemaal klaar voor. Dit hebben in elk geval Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski en Stellan Skarsgård al laten weten.

Mamma Mia fans waren door dolle heen toen duidelijk werd dat er een tweede Mamma Mia film zou komen, met een heel nieuw verhaal afgeleid van de klassieke musical. De film was een groot succes, vooral onder de musicalfans, dus een derde deel zou niet bepaald uit de lucht komen vallen. Eén van de hoofdrolspelers van beide films, Stellan Skarsgård, liet in een recentelijk interview met Digital Spy weten dat hij zeker in zou zijn voor een derde film. Skarsgård speelt in de films de rol van Bill, één van Sophie’s (potentiële) vaders. “I wouldn’t have to read the script. If they call, I’ll come,” liet hij weten. De acteur dacht ook al te weten wat de voornaamste hindernis zou gaan worden: “I think that the problem is, do they have enough songs; do they have the right songs?” Over het mogelijke toekomstige lot van zijn personage was hij iets minder optimistisch. Hij zou namelijk nog wel eens een tweede sterfgeval aan zien komen. “I mean, it was ten years between the two, so I will probably appear in an urn in the next one,” aldus de acteur.

Skarsgård is overigens niet de enige hoofdrolspeler die een derde film wel ziet gebeuren – en er zeker voor in zou zijn als dit het geval is. Tijdens de promotie van de tweede film lieten Amanda Seyfried (Sophie), Lily James (Donna), Pierce Brosnan (Sam) en Christine Baranski (Tanya) ook al weten in te zijn voor een derde film. De vier hadden in duo’s interviews met RadioTimes en waren zeker te spreken voor een vervolgverhaal.
Oh yeah! Beyond yes,” liet Seyfried weten op de vraag over een mogelijkheid voor een nieuwe film. James vulde aan met de woorden: “We laughed that it could be Mamma Mia! The DNA Test. You finally find out who the dad is.
Ook Baranski liet weten deel te willen nemen aan een nieuwe film. Brosnan vulde hierop aan: “We better make it soon, I think.”
Nou, het is inmiddels bijna een jaar geleden. Tijd om de dansschoenen weer aan te trekken! Bekijk de video van de interviews hieronder.

Beeld: Universal Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *