Kristen Stewart neemt een uitstapje naar de romcom wereld

Nu romcoms een paar van de grootste films van 2018 zijn geweest, met bijvoorbeeld To All The Boys I’ve Loved Before en Crazy Rich Asians, schieten er overal om ons heen nieuwe romantische komedies als paddenstoelen uit de grond en iedereen wil er aan meedoen. Zo ook Kristen Stewarts, maar dan wel in een meer betekenisvolle LGBT romcom.

Nog geen uur geleden trokken we Twilight nog uit de oude doos en nu staat Kristen Stewart alweer in de spotlichten. Deze keer met wat toekomstige kerstblijdschap. Vandaag is bekend geworden dat Stewart een hoofdrol zal gaan spelen in de kerstfilm Happiest Season, van regisseur Clea DuVall, die zal draaien om een LGBT-relatie. DuVall maakte haar regisseur debuut vorig jaar met de komedie The Intervention. Happiest Season zal gaan over een vrouw die haar vriendin ten huwelijk wil vragen, tot ze er plotseling achterkomt dat de conversatieve ouders van de vriendin nog geen idee hebben dat ze lesbisch is. Een dergelijk verhaal doet denken aan de 2015 film Jenny’s Wedding, maar, aangezien Duvall en Stewart beide deel uitmaken van de LGBT-community, hopelijk met wat meer diepgang en persoonlijke ervaring en inzichten.

Wanneer de film precies uitkomt is nog niet bekend. Stewart is de eerste naam die aan het project wordt gelinkt en opnames zijn nog niet begonnen, maar laten we hopen dat we misschien volgend jaar al van deze film kunnen gaan genieten.

Beeld: CG Cinéma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *