Lin-Manuel Miranda gastrol in Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine verwelkomt een nieuw lid tot de familie en wat voor één. Hamilton’s Lin-Manuel Miranda zal een gastrol gaan spelen in een opkomende aflevering, en in de rol van niemand minder dan één van Amy Santiago’s broers.

Lin-Manuel Miranda is natuurlijk het meest bekend voor zijnde het meesterbrein achter de enorm succesvolle Broadway musical Hamilton. Daarnaast speelde Miranda ook onlangs in Mary Poppins Returns. Nu maakt hij op 7 maart een uitstapje naar NBC om in de huid van David Santiago te stappen, Amy’s oudere broer en rivaal. Het nieuws werd gisteren bekend gemaakt door Entertainment Weekly en TVLine.

Lin-Manuel Miranda steekt al langere tijd zijn liefde voor de serie niet onder stoelen of banken. Toen de serie vorig jaar gecanceld werd door Fox, leidde Miranda op Twitter een campagne op zijn geliefde serie terug te halen, natuurlijk samen met alle andere hardcore fans. Toen B99 uiteindelijk werd gered en teruggehaald door NBC, vierde Miranda, die overigens bevriend is met Melissa Fumero (Amy), mee met de cast. Het is dan ook niet meer dan terecht dat Miranda nu samen wordt gebracht met de hitserie.

Er is nog niet veel bekend over het plot van de aflevering, maar ik zou eerlijk gezegd al bereid zijn om twintig minuten lang te kijken naar een stilstaand beeld van Miranda met de cast en het een geweldige aflevering noemen. Over vier weken zal de aflevering te zien zijn. Tot die tijd is het wachten op een promo.

Beeld: NBC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *