Lucy Hale hoofdrol in Riverdale spinoff

The CW heeft een hoofdrol gevonden voor haar pilotaflevering van Katy Keene, de aankomende Riverdale spinoff. Pretty Little Liars’ Lucy Hale zal de rol op zich gaan nemen.

Eind vorig jaar werd al bekend dat The CW werkte aan een Riverdale spinoff genaamd Katy Keene. Hiervoor had The CW een pilotaflevering besteld, om te kijken of de serie aan zal slaan, voordat er een volledig seizoen wordt besteld. Eerder werd al bekend dat er geruchten gingen dat Riverdale’s Ashleigh Murray waarschijnlijk een overstap zal gaan maken naar de andere serie. Murray speelt Josie McCoy in Riverdale, een hoofdpersonage dat maar op de achtergrond blijft. Een overstap zal daarom niet onlogisch zijn, maar officiële uitspraken zijn er nog niet over gedaan. Er is nu wel officieel een castlid bekend. Pretty Little Liars’ Lucy Hale is gecast in de titelrol van Katy Keene. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Deadline.

Katy Keene zal vier personages uit wereld van Archie Comics gaan volgen, terwijl zij hun entertainmentdromen proberen te realiseren in New York. Het personage van Katy Keene zelf word beschreven als stoer, onafhankelijk en met een groot hart. Ze is een persoonlijke shopper, die droomt van een baan als modeontwerper. Hale is dus de eerste acteur die officieel aan het project wordt verbonden, dus we kunnen zeker nog drie namen verwachten in de nabije toekomst. Wanneer de pilotaflevering in productie zal gaan is nog niet bekend.

Beeld: Freeform

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *