Marvel heeft al plannen voor Captain Marvel vervolg

We moeten nog héél even wachten op Captain Marvel, maar er zijn al wat plannen richting een vervolg. Dat laat Marvel baas Kevin Feige weten.

Captain Marvel is één van de meest geanticipeerde films van dit jaar. Niet alleen omdat dit de eerste keer is dat superheld Carol Danvers tot leven komt op het scherm, maar het is ook de eerste Marvel film met een vrouwelijke hoofdrol én er wordt verwacht dat Carol Danvers een belangrijke rol zal gaan spelen in de ontknoping van Avengers: Endgame, het vervolg op Infinity War van vorig jaar. De aftercredits scene van die film was de eerste hint die in de films werd gegeven naar de komst van Captain Marvel en we zinderen sindsdien in anticipatie, naar zowel Captain Marvel als naar Avengers: Endgame. Het zullen waarschijnlijk ook niet de laatste films worden waarin we Carol Danvers kunnen bewonderen. Er zijn al plannen voor een vervolg. En goede ook. Marvel Studios baas Kevin Feige laat namelijk weten dat er ons een ‘pretty amazing’ toekomst wacht.

Dit liet Fiege weten in een interview met Screenrant. Tijdens een persevenement voor Captain Marvel sprak SR met de Marvel baas over een redelijke onvermijdelijk vervolg, gezien de enorme buzz die nu al rond de film en het personage hangt. Feige vertelde: “The making of a first film is in some ways a brainstorm on the future and on what can be. So what it will be again is not clear. But what it could be is pretty amazing.” Je kunt niet bij Marvel werken zonder cryptisch te zijn, dus dat was ook wel van het antwoord te verwachten. Het laat ons in elk geval weten dat er dus wel al over een vervolg gepraat wordt en dat er al goede ideeën aan verbonden zijn. Uiteraard zal Feige met zijn team nog even kijken hoe de eerste film wordt ontvangen, voordat er echt aankondigingen worden gedaan. Maar dit is in elk geval alvast een belangrijk begin.

Captain Marvel draait vanaf woensdag, 6 maart, in de bioscoop. Eind april zal Carol Danvers dan ook in Avengers: Endgame te bewonderen zijn.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *