Marvel’s Fase 4 aankondigingen volgen deze zomer

Marvel zal de films voor Fase 4 deze zomer aankondigen. Dat heeft Disney CEO Bob Iger laten weten. Naar verwachting zal het volgen op de officiële afsluiting van Fase 3.

Veel fans dachten dat Avengers: Endgame Fase 3 officieel zou afsluiten, maar vlak voordat de film uitkwam werd bekend dat die eer niet op Endgame zou vallen, maar dat Spider-Man: Far From Home Fase 3 af zal ronden. De film zal in juli in de bioscoop verschijnen. Naar verwachting zal daarna ook Fase 4 aangekondigd worden. Dit is in overeenkomst van wat Disney CEO Bob Iger heeft verklaard. Tijdens een kwartaalbijeenkomst liet Iger weten dat hij verwacht dat Marvel hun nieuwe reeks films later deze zomer bekend zal maken, maar dat hij nog niet mag zeggen wat er precies allemaal in zal staan. Wel liet hij weten dat er hints naar wat er komt te vinden zijn in Endgame. Dat is dus een reden om de film nog tien keer te gaan bekijken. Marvel baas liet ook al eerder weten dat de aankondigingen waarschijnlijk na Far From Home zouden volgen.

Er zijn wel al een aantal films aangekondigd voor in de toekomst, alleen zijn deze films niet officieel bevestigd als onderdeel van Fase 4. Zo weten we dat er vervolgen aankomen op Black Panther en Doctor Strange, dat er een derde Guardians of the Galaxy in de maak is en dat er een solofilm gemaakt wordt over Black Widow.
San Diego Comic Con staat niet lang na Far From Home op de planning, van 18 tot 21 juli. Het zou dus goed kunnen dat tijdens deze wereldberoemde conventie het één en ander bekend zal worden over de toekomst van het MCU. Sowieso zal er een hoop verandering aankomen, aangezien het merendeel van de originele Avengers niet meer terug zal keren in toekomstige films. Wel zijn er ook al een aantal miniseries aangekondigd voor Disney+, waaronder series over Scarlett Witch en Vision en Falcon en de Winter Soldier.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *