Micheal Douglas: Gesprekken gaande over Ant Man 3

We hoeven de komende jaren niet bang te zijn dat we na Endgame te weinig Marvel content zullen gaan krijgen. Naast de meest directe aankomende films, zoals Captain Marvel, Spider-Man: Far From Home, Black Widow en -hopelijk- Guardians of the Galaxy 3, zijn er ook al gesprekken gaande rondom een mogelijke derde Ant-Man.

Het heugelijke bericht van de gesprekken is afkomstig van Micheal Douglas, die in 2015’s Ant-Man werd geïntroduceerd als Hank Pym en die rol gelukkig vervolgde in het tweede deel, Ant-Man and The Wasp. Helaas liep het aan het eind van deze film een beetje slecht af met Hank Pym, toen het personage samen met zijn vrouw en dochter letterlijk in het stof beet door de gevolgen van Thanos’ Decimation en Scott Lang alleen achterlieten in het Quantum Rijk. Normaal zouden we dan vraagtekens zetten bij een mogelijke terugkeer, maar aangezien er ook al een nieuwe Spider-Man film op de planning staat, weet Marvel er vast wel een manier omheen.

Via Entertainment Tonight is bekend geworden dat Douglas, bij een interview rondom zijn nieuwe serie The Kominsky Method, heeft laten weten dat er gesprekken zijn rondom een mogelijke derde film. Hij vertelde: “There’s been talk, but there’s been nothing formal right now that I know of. They always kind of spring it on me. The first time you hear about it, it’s already in its third rewrite.” Tot die tijd is Douglas héél misschien nog te zien in Avengers: Endgame, maar dat is giswerk, aangezien er verder nog niks bekend is over het plot en Hank Pym natuurlijk officieel niet meer onder ons is. We gaan het zien wanneer Endgame eind april in de bioscopen verschijnt.

Beeld: Marvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *